RRETH NESH

Motard u ideua si një pije energjike, me përbërës natyral për të bërë diferencën në tregun shqiptar! Ne kemi qenë gjithmonë fanatikë të kualitetit dhe cilësisë, finalizuam një brand sipas të gjitha standardeve evropiane. Motard është energjia e së ardhme, 100 % produkt vegane dhe natyral, i pasur me një sërë vitaminash, të ndryshëm nga të tjetër pijet energjike që keni provuar deri tani. Ne synojmë të frymëzojmë ata që duan të jetojnë në formë, duke u dhënë atyre një burim të qëndrueshëm energjie, të formuluar posaçërisht për t’u ndjerë aktivë në përditshmëri! Nëse ju nevojitet energji Motard është këtu, qëndroni aktive dhe i fokusuar me Motard!

Jam natyral, jam Motard!