PRODUKTE TË MOTARD

PËRBËRËSIT E MOTARD 

PËRBËRËSIT E MOTARD 

Vitaminat B

Motard përmban vitaminën B e grupit B të tretshme në ujë, niacinamide (vitaminë B3), acid pantotenik (vitaminë B5), vitaminë B6 dhe vitaminë B12. Vitaminat B janë një grup substancash, ndikimet pozitive të cilave janë të mëdha në organizmin tonë. Ato janë thelbësore për funksionimin e mirë të sistemit tonë nervor. Ky grup substancash na ndihmon të ndihemi më pak të lodhur, luftojnë inflamacionet etj. Gjendet në burime ushqimore si: mishi, peshku, vezët, qumështi, bishtajoret, arrat, drithërat.

Kafeina

Kafeina është lëndë e veçantë që gjendet në kokrrat e kafesë e në disa bimë të tjera dhe që ka veti nxitëse për sistemin nervor, për zemrën, për qarkullimin e gjakut etj. Kafeina është e përhapur 1,9% në çaj dhe 1,2% në kafe. Edhe ky alkaloid ekstraktohet nga produktet natyrore nëpërmjet tretësve organikë. Veprimi i kafeinës shprehet në sipërfaqe të sistemit nervor, ka veti çlodhëse dhe disponimi dhe rrit dëshirën për asgjë.

Taurina

Taurina është një aminoacid me kusht thelbësor që në  pije energjike. Taurina përdoret në doza prej 2 deri në 8 gram në ditë (shpesh e shpërndarë në tre marrje ditore). Në sport, taurina duket se stimulon efikasitetin dhe kontraktilitetin kardiak, duke rritur furnizimin me gjak në miokard . Përqendrimin më të lartë e ka në tru, muskuj, zemër dhe gjak, në produkte ushqimore e hasim më tepër, tek peshku, qumështi artificial dhe shpendët.

Motard Energy Shot vjen ne formatin 60 ml me përmbajtjen e 13 kalorive për 5 orë të plota energji. Si dhe në formatin 250 ml dhe 500 ml, Motard është për të gjithë ata që dëshirojnë energji natyrale.

Jam natyral, jam Motard

Motard përmban vitaminën B e grupit B të tretshme në ujë, niacinamide (vitaminë B3), acid pantotenik (vitaminë B5), vitaminë B6 dhe vitaminë B12. Vitaminat B janë një grup substancash, ndikimet pozitive të cilave janë të mëdha në organizmin tonë. Ato janë thelbësore për funksionimin e mirë të sistemit tonë nervor. Ky grup substancash na ndihmon të ndihemi më pak të lodhur, luftojnë inflamacionet etj. Gjendet në burime ushqimore si: mishi, peshku, vezët, qumështi, bishtajoret, arrat, drithërat.

Kafeina është lëndë e veçantë që gjendet në kokrrat e kafesë e në disa bimë të tjera dhe që ka veti nxitëse për sistemin nervor, për zemrën, për qarkullimin e gjakut etj. Kafeina është e përhapur 1,9% në çaj dhe 1,2% në kafe. Edhe ky alkaloid ekstraktohet nga produktet natyrore nëpërmjet tretësve organikë. Veprimi i kafeinës shprehet në sipërfaqe të sistemit nervor, ka veti çlodhëse dhe disponimi dhe rrit dëshirën për asgjë.

Taurina është një aminoacid me kusht thelbësor që në  pije energjike. Taurina përdoret në doza prej 2 deri në 8 gram në ditë (shpesh e shpërndarë në tre marrje ditore). Në sport, taurina duket se stimulon efikasitetin dhe kontraktilitetin kardiak, duke rritur furnizimin me gjak në miokard . Përqendrimin më të lartë e ka në tru, muskuj, zemër dhe gjak, në produkte ushqimore e hasim më tepër, tek peshku, qumështi artificial dhe shpendët.

Motard Energy Shot vjen ne formatin 60 ml me përmbajtjen e 13 kalorive për 5 orë të plota energji. Si dhe në formatin 250 ml dhe 500 ml, Motard është për të gjithë ata që dëshirojnë energji natyrale.

 

Jam natyral, jam Motard